Информация за Мегатранс МТ

Ние от “МЕГАТРАНС МТ” ЕООД ценим вашето време и затова ще направим всичко възможно за осъществяването на една качествена и изпълнителна в срок трансопортна услуга услуга.

Дружеството разполага с налични микробуси и автобуси в Пловдив, София и к.к. Слънчев бряг.

Фирмата предлага на своите клиенти превоз на пътници и товари с микробуси и автобуси в страната и чужбина.
Предлагаме Ви приятно, комфортно и сигурно пътуване към избраната от вас дестинация с висококвалифицирани шофьори, както и изгодни оферти за “специализиран превоз” - превоз на служители и работници от и до местоработата им, ученици и т.н.

„МЕГАТРАНС МТ“ ЕООД


МЕГАТРАНС МТ“ ЕООД, с ЕИК по Булстат № 202461700, притежава Лиценз за вътрешен и международен превоз на пътници №10082. Седалището на дружеството е в гр. Пловдив, ул. „Спас Зафиров“ №3. Офисът и автопарка е разположен в логистичната база на фирмата в Пловдив р-н Тракия, ул. „Цар Симеон“  № 62.

ДЕЙНОСТ


Фирмата предлага на своите клиенти превоз на пътници и товари с микробуси и автобуси в страната и чужбина.
Предлагаме Ви приятно, комфортно и сигурно пътуване към избраната от вас дестинация с висококвалифицирани шофьори, както и изгодни оферти за “специализиран превоз”-
превоз на служители и работници от и до местоработата им, ученици и т.н.

ДРУГИ УСЛУГИ


„МЕГАТРАНС МТ“ ЕООД осигурява по заявка на своите клиенти екскурзоводско обслужване, хотелско настаняване и изхранване. Фирмата предлага услуги на планински водачи,
маршрути с коне и превози с джип в района на Калоферския и Тъжанския балкан, както и нощувки в къщите за селски туризъм и хотелите в гр. Калофер, местноста Паниците, Бяла река, гр.Сопот и близкия квартал Анево. В логистичната база на фирмата се предлага сервизно обслужване на мало- и едрогабаритни превозни средства.

ОБСЛУЖВАНЕ


„МЕГАТРАНС МТ“ ЕООД предлага допълнително обслужване, което включва превоз и пренасяне на закупени стоки до дома или офиса на клиента.Транспортните средства на фирмата ще отговорят на Вашите изисквания за комфортно и сигурно пътуване към избраната от вас дестинация. Всички те са лицензирани и са собственост на фирмата.

ВАШИЯТ ПРЕВОЗ Е НАША ГРИЖА


Предлагаме широка гама от транспортни услуги – от индивидуални трансфери до организирани пътувания на групи; специализиран превоз на работещи и ученици; договорно транспортно обслужване на спортни отбори, художествени и танцови школи и др.

НИЕ НЕ СМЕ №1, ЗАТОВА СЕ СТАРАЕМ ПОВЕЧЕ


Капацитетът ни позволява да изпълняваме поръчки с различен обхват – от транспортно обслужване до комплексно осигуряване на пътуването, в т.ч. хотелско настаняване, изхранване, екскурзоводско обслужване и др.

МОДЕРЕН АВТОПАРК


Нашите модерно оборудвани превозни средства оперират както в България, така и в чужбина под наша собствена марка. Автопаркът ни е от над 30 превозни средства от най-различен вид и капацитет.