Транспортни услуги

Транспорт за организирани пътувания


Транспорт за организирани туристически пътувания

„Мегатранс МТ“ ЕООД разполага с разнообразен автопарк с капацитет от 1 до 58 места. Ние можем да удовлетворим всяка потребност от транспорт за Вашите:

– екскурзии;
– семинари;
– тиймбилдинги;
– конгреси и конференции;
– други събития, изискващи превоз на пътници по маршрути в България и чужбина.

Нашите компетентни служители ще Ви помогнат да направите най-добрия избор на:

– транспортно средство;
– време на тръгване;
– маршрут на пътуването;
– места за престой и почивка

Превоз на работници


Транспорт на работници, служители и ученици. Превоз до и от работното място или училището с микробуси и автобуси според Вашите нужди (предлагаме превоз на работници и ученици с превозни средства от 4 до 58 места)л

 

Въз основа на дългогодишния си опит в специализирания превоз на работници и служители от различни предприятия и сектори на икономиката, както и превоз на ученици от различни възрастови групи, ние можем да Ви предложим оптимални маршрути, разпределение на пътуващите в различни по капацитет превозни средства и часове на тръгване и прибиране, които ще позволят на Вашите работници, служители или ученици да пътуват комфортно и сигурно до и от работното място/училище, да не закъсняват и да не губят времето си в ненужно чакане по спирките, и всичко това съчетано с по-малък разход на средства.

Предлаганото от нас качествено, добре обмислено и изпълнено със старание транспортно обслужване на работници, служители или ученици осигурява тяхната по-пълноценна почивка, по-висока удовлетвореност и по-добра мотивация за работа.

Транспорт на спортни клубове


Транспортно обслужване на спортни клубове, художествени състави, музикални формации и др.

 

„Мегатранс МТ“ ЕООД от години подсигурява нуждите от транспорт на множество спортни клубове и отбори – по футбол, художествена гимнастика, гребане, фехтовка, таекуон-до и др. Наши редовни клиенти са танцови школи, фолклорни формации, оркестри, хорове и елитни музиканти с техните екипи.

Опитът ни показва, че сигурността в транспорта, познаването на фирмата-превозвач и качеството на транспортните средства и обслужване, освобождава ръководителите, треньорите, спортистите и изпълнителите от необходимостта да се тревожат за транспорта и им позволява да се съсредоточат върху тяхната основна дейност – възможно най-доброто представяне на съответното мероприятие.

Чувстваме се горди, че сме създали комфорт на нашите клиенти и сме допринесли за тяхното добро представяне, макар и косвено.

С удоволствие бихме осигурили това предимство и на Вас!

Наемане на автобус


Предлагаме наемане на транспортни средства 4 до 58 места (коли, микробуси и автобуси) за Вашите организирани пътувания, екскурзии, превоз на екипи и работници.